Hvis Din Kjærlighet Smykker Shopping Du Ikke Vil Gå Glipp Av Dette

Det er mange steder å få god informasjon om smykker. Så mange, faktisk, at du kan føle deg litt overveldet om hvor nøyaktig du kan få praktisk informasjon du kan bruke nå. Heldigvis kan du finne noen gode tips for å forbedre din kunnskap, akkurat her i denne artikkelen.

Prøv å unngå å rengjøre den med sterke kjemikalier som ammoniakk eller terpentin. Naturlige syrer vil ikke svekke emaljen på kobber smykker måten sterke kjemikalier kan.

Smykker er et fint tilbehør til ethvert antrekk. Jeans og en t-skjorte kan se så vanlig ut, men sammen med et søtt, tykt armbånd, eller et morsomt par øredobber, kan selv det kjedeligste antrekket se unikt ut. Et fargerikt choker halskjede kan lyse opp ethvert utseende, og et unikt beaded ankelarmbånd kan følge med noe gammelt skjørt. Bland og match tradisjonelt utseende med utradisjonelle smykker stykker for å lage one-of-a-kind utseende du vil elske.

Hvis du ikke har noen smykker renere hendig, prøv å bruke tannkrem med natron for å rense anløpe av sterling eller ren sølv smykker. Bare gni tannkrem på tarnished området med en myk klut og rengjør av. Sørg for å tørke smykker for å hindre fremtidig tarnishing.

Når du ønsker å investere i fine smykker, forstå de ulike prisklasser forskjellige metaller og edelstener faller inn. For eksempel, forstå at opal er svært dyrt, kan du allerede finne ut om du ser noen selge den for under tjue dollar, det er en falsk. Å vite at sterling sølv er mye billigere enn hvitt gull, men ganske lik i utseende, kan bidra til å begrense prisen når du ønsker å investere i et fint par øredobber.

Bruk et egg til å antikke sterling sølv smykker. Bare kok egget, hakk det opp, og legg det i en pose med sølvstykket ditt. Om noen timer vil smykkene dine endre farger, og da kan du polere den til et vakkert antikk utseende. Dette er en effektiv metode fordi egg inneholder svovel, og svovel forårsaker reaksjonen når den blandes med sterlingsølv.

Hvis du ønsker å vise frem din frisyre, prøv iført smykker som compliments håret farge. Grønne eller Aqua steiner satt av rødt hår vakkert, mens juvelen toner lysere mørkere låser. Hvis du har rettferdig hår, en klar glitrende stein som en diamant kan gjøre det skinne, mens en mørk stein gir stor visuell kontrast.

Bruk en klut fuktet med en løsning av vann og noen dråper oppvaskmiddel for å rengjøre perlene dine. Gni lett hver perle med kluten, og la dem lufttørke. Aldri suge perler, som gjør det kan føre til massiv skade på integriteten til perlen. Å holde perlene rene sikrer et langt liv for dem.

Utdanne deg selv vil hjelpe deg å gjøre det beste ut av smykker opplevelser. Du kan gå videre herfra innhold i å vite at du er smartere enn du var for noen minutter siden. Husk disse nyttige smykker tips, og du vil finne du har noen gode smykker på slutten.

Finn Gode Tilbud På Smykker